»Vi ser masser af processer og dokumentation, som ikke bare er overflødige, men som i sidste ende risikerer at udgøre en risiko for patientsikkerheden,« skriver Inge Kristensen i sit debatindlæg.

Break the rules! Det er tid til en tidlig forårsrengøring. De overflødige regler skal væk.

I næste uge er det international ‘breaking the rules’-uge!  Fra 13.-17. februar inviterer Institut for Healthcare Improvement (IHI) alle til at gå med i en ‘indsats for at fjerne myter, vaner og forældede ‘regler’, der belaster vores arbejdsstyrke, frustrerer vores borgere/patienter og hæmmer vores bestræbelser på at skabe systemer, hvor alle mennesker trives’. I Danmark er vi kendt for at være relativt lov-overholdende.  Udlændinge observerer med en vis forundring, at vi står for rødt lys kl. 2 om natten og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind