Danske Patienter vil stille krav til kommunale sundhedstilbud
»Danmark er ikke noget stort land, så det giver simpelthen ikke mening, at forskellene på, hvilken ydelser man kan få, afhænger af, hvor i landet man bor. Vi skal stille krav til kommunernes tilbud, så vi får god kvalitet hele vejen rundt,« siger Morten Freil, direktør for Danske Patienter.Foto: Tea Petersen

Danske Patienter vil stille krav til kommunale sundhedstilbud Danske Patienter præsenterer nye anbefalinger, der skal hjælpe politikerne med at øge ligheden i sundhed. Foreningen ønsker bl.a. faglige retningslinjer til kommunerne.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.