Bech: Jeg lover, at jeg ikke vil skære i det faglige Mickael Bech er ny chef for Kora/SFI-fusionen Vive med en bunden opgave – at spare 10 mio. kr. om året. Det kommer dog ikke til at gå ud over det faglige arbejde, lover Mickael Bech, der dog advarer om, at det vil tage tid, før alt er på plads.

Sammenlægningen af SFI og Kora og de efterfølgende besparelser kommer ikke til at gå ud over det faglige. Det lover Mickael Bech, nyudnævnt direktør for det sammenlagte forsknings- og analysecenter, der har fået navnet Vive. »Jeg lover, at jeg ikke kommer til at skære i det faglige,« siger Mickael Bech. Han er ellers blevet pålagt at finde besparelser for 10 mio. kr. om året fra 2019. »Det kan vi godt gøre uden at spare på det faglige,« insisterer Mickael Bech,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.