Akutteam forebygger ikke indlæggelser
»Forebyggelse af indlæggelser er en central målsætning for alle akutteam, jeg har hørt om, men de praktiske erfaringer tyder på, at de i højere grad er med til at forkorte indlæggelser, samt at de løser mange andre opgaver end dem, der snævert handler om forebyggelse af indlæggelser‚« , siger projektchef Martin Sandberg Buch, Vive.

Akutteam forebygger ikke indlæggelser Kommunale akutteam sættes ofte i søen for at forebygge indlæggelser, men en evaluering af det prisvindende team i Esbjerg viser, at det ikke er tilfældet.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA. Googles Privatlivspolitik and vilkår gælder.