Aarhus bevilger omstridt glukosemåler til borgere Selvom Aarhus Kommune vurderer, at diabetesmåleren Freestyle Libre er et behandlingsredskab får borgere godkendt ansøgninger om den eftertragtede blodsukkermåler.

Glukosemåleren Freestyle Libre er i øjeblikket anledning til stor debat i det danske diabetesmiljø. Patienterne presser på for at få adgang til teknologien, der gør det muligt at tjekke glukoseværdier uden stik og blod, mens kommuner og regioner diskuterer, om der er tale om et behandlingsredskab eller et hjælpemiddel. Svaret på spørgsmålet afgør, hvem der skal betale. Men i Aarhus Kommune har man i stedet for at diskutere valgt at lave nogle klare regler for tildelingen af den nye glukosemåler...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind