Jette Skive
»Vi nået syvmileskridt i forhold til at få nogle bedre overgang fra hospital og udskrivelse til kommunen. Men Aarhus en stor kommune, og Aarhus Universitetshospital er stort, så vi mangler fortsat en del der,« siger Jette Skive (DF), Rådmand for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.

Jette Skive tager fire år mere som rådmand for sundhed og omsorg Det er en ønskeposition, siger Jette Skive (DF) der tager fire år mere som øverste ansvarlig for sundhed i Aarhus Kommune. Hun vil gerne styrke overgangene fra hospital til kommune.

En ønskeposition. Sådan beskriver Jette Skive (DF) rådmandsposten for Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune, så hun har fået lov til at varetage fire år mere efter kommunalvalget. »Ældreområdet og sundhedsområdet, det er der hvor jeg gerne vil være, og derfor er det næsten til at få armene ned. Det er en ønskeposition for en DF’er,« siger Jette Skive. Hun har allerede siddet fire år på posten, hvor hun er stolt af sit arbejde med at få storkøkkener og madproduktionen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.