I Aalborg er akutpladser gratis Politikerne i Aalborg besluttede allerede i 2013 at gøre de kommunale akutpladser gratis, selvom man i teorien kunne opkræve betaling for alt andet end de sundhedsfaglige ydelser.

Hvis borgere selv skal betale for et ophold på en akutplads, hvor de kan få den nødvendige hjælp, risikerer man unødige indlæggelser. Det var argumentet for, at politikerne i Aalborg Kommune allerede i 2013 gjorde det helt gratis for kommunens borgere at være på en kommunal akutplads, Hvor plejen og behandlingen varetages i et samarbejde mellem egen læge og sygeplejersken i akuttilbuddet. »Vi yder god faglig pleje, og samtidig er løsningen rentabel for alt i alt er indlæggelser og genindlæggelser...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind