Jørgen Hein
»Vi er naturligvis tilfredse med, at landsretten har givet os medhold i, at der ikke har fundet en virksomhedsoverdragelse sted,« siger Jørgen Hein, Ældre- og Handicaprådmand i Aalborg Kommune.

Kommuner slipper for ansvar efter konkurs på privat plejehjem Vestre Landsret afviser, at Hjørring og Aalborg kommuner havde overtaget ansvaret for 500 medarbejderes løn, efter det private plejehjem Kærkommen gik konkurs.

Hjørring og Aalborg kommuner havde ikke ansvaret for plejehjemmet Kærkommen, da dette gik konkurs i 2015. Det er udelukkende Lønmodtagernes Garantifond, som skal dække de berettigede tilgodehavender for de tidligere medarbejdere på det konkursramte plejehjem Kærkommen. Dermed frifindes Hjørring og Aalborg kommuner i sagen, hvor Vestre Landsret afsagde dom i fredags.  Ældre- og Handicaprådmand i Aalborg Kommune Jørgen Hein (R) fra Ældre- og Handicapforvaltningen er tilfreds med dommen. »Vi er naturligvis tilfredse med, at landsretten har givet os medhold i, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.