125 mio. skal skaffe Hjørring-borgere i arbejde Fra 2014 til 2018 bruger Hjørring Kommune 125 millioner på at skaffe udsatte borgere i job. Kommunen forventer, at det storstilede projekt er i fuld drift fra fjerde kvartal i år.

Borgere, der i lange perioder er på offentlig forsørgelse, er en stor belastning for kommunernes økonomi. Og derfor kan det godt betale sig at afsætte endda meget store beløb til indsatser, der skal bringe borgere uden for arbejdsmarkedet tættere på et job. Det er filosofien bag en investering på 125 millioner, som Hjørring Kommune vedtog i 2014. De mange millioner bliver fra 2015 til 2018 brugt på projektet ‘Flere i job og uddannelse’, som blev vedtaget af et enigt byråd....

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.