Viborg søger både sundheds- og omsorgschef

Viborg søger både sundheds- og omsorgschef De to nye chefer skal arbejde tæt sammen i udviklingen af en organisation, der understøtter målet om at give borgerne i Viborg mulighed for et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet.

Der venter en opgave, der »langt fra er banal«, hvis man har lyst til at prøve kræfter med jobbet som sundheds- eller omsorgschef i Viborg Kommune. Den midtjyske kommune søger nemlig to nye chefer, der vil være med på en udviklingsrejse, hvor organisationen skal omstilles til at understøtte den kommunale kerneopgave: »At samarbejde med borgeren om et selvstændigt, meningsfuldt og aktivt liv – hele livet.« De to nye chefer får som første opgave at analysere og vurdere kommunens nuværende træning og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind