Universitetshospital søger Vibeke Krølls efterfølger Den nye sygeplejefaglige direktør på landets næststørste hospital har både solid sygeplejefaglig profil og erfaring med- og uddannelse i strategisk ledelse.

Aarhus Universitetshospital har opslået stillingen som sygeplejefaglig direktør. Målet er at finde en stærk sygeplejefaglig profil, der også har solid erfaring med strategisk ledelse. Den nye direktør får en plads i direktionen og dermed et tæt samarbejde med hospitalsdirektøren og den lægefaglige direktør. Det forventes, at den nye sygeplejefaglige direktør viderefører Vibeke Krølls markante fokus på og arbejde med patientinvolvering og det sammenhængende sundhedsvæsen, ligesom personen skal være en drivende kraft i arbejdet med faglig kvalitet, forskning og udvikling i forhold...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.