København søger afdelingsleder for det nære sundhedsvæsen Landets største kommune søger en samarbejdsorienteret og ambitiøs leder af adelingen for det nære sundhedsvæsen i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune.

Center for Sundhed i Københavns Kommune har det strategiske ansvar for udvikling af sundhedsvæsenet i Københavns Kommune. Centret arbejder blandt andet med strategi- og politikudvikling, kvalitets- og udviklingsopgaver og politisk betjening, samt driftsunderstøttelse af kommunens sundhedstilbud. Til en af centrets underafdelinger – Afdeling for det nære sundhedsvæsen – søger kommunen nu en afdelingsleder, der får 13 medarbejdere under sig og særligt ansvar for flere områder med stor politisk bevågenhed: Det nære sundhedsvæsen, herunder samarbejdet med hospitaler og almen praksis samt det...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.