København søger afdelingsleder for det nære sundhedsvæsen Landets største kommune søger en samarbejdsorienteret og ambitiøs leder af adelingen for det nære sundhedsvæsen i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune.

Center for Sundhed i Københavns Kommune har det strategiske ansvar for udvikling af sundhedsvæsenet i Københavns Kommune. Centret arbejder blandt andet med strategi- og politikudvikling, kvalitets- og udviklingsopgaver og politisk betjening, samt driftsunderstøttelse af kommunens sundhedstilbud. Til en af centrets underafdelinger – Afdeling for det nære sundhedsvæsen – søger kommunen nu en afdelingsleder, der får 13 medarbejdere under sig og særligt ansvar for flere områder med stor politisk bevågenhed: Det nære sundhedsvæsen, herunder samarbejdet med hospitaler og almen praksis samt det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind