Sorø søger leder af Social Service Sorø Kommune har snøren ude efter en leder, der kan understøtte kommunen i at gå fra at fokusere på diagnose og kompensation til ressourcer, netværk og rehabilitering.

Som mange andre kommuner i landet forsøger Sorø Kommune at udvikle kommunens ydelser, så de fokuserer på borgerens ressourcer, netværk og rehabiliteringspotentiale, og kommunen søger nu en leder for myndighedsafdelingen Social Service, der kan understøtte udviklingsarbejdet. Den nye leder af Social Service »har fingeren på pulsen omkring strømninger og udfordringer inden for både det sociale område og sundhedsområdet, samt er opmærksom på betydningen af bl.a. reformerne på beskæftigelsesområdet,« og skal fokusere på ledelse, udvikling, optimering, økonomi og drift. Lederen vil indgå i ledergruppen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.