Eksperter anbefaler øget kommunalt samarbejde om kræftpatienter En faglig arbejdsgruppe nedsat af Sundhedsstyrelsen anbefaler, at den kommende Kræftplan IV sætter fokus på at forbedre samarbejdet på tværs af sektorer for kræftpatienter – blandt andet ved at styrke de kommunale tilbud.

Samarbejdet mellem de enkelte kommuner skal forbedres, og der skal sikres en fælles standard for de kommunale tilbud, så det bliver helt klart hvilke opgaver, hhv. hospitalerne og kommunerne skal løse. Sådan lyder et par af de forslag til en kommende Kræftplan IV, som en faglig ekspertgruppe nedsat af Sundhedsstyrelsen har udarbejdet, og som nu skal drøftes i Sundhedsstyrelsen med inddragelse af Udvalg for Kræft. Arbejdsgruppens input skal danne grundlag for det faglige oplæg til en kommende kræftplan, som Sundhedsstyrelsen...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.