Syddansk forsker får pris for forskning i familiesygepleje Lektor ved Klinisk Institut på Syddansk Universitet modtager en international pris for sin forskning i sygepleje til familier.

Lektor ved Klinisk Institut på SDU Birte Østergaard har vundet den fornemme pris Innovative Contribution to Family Nursing Award. Prisen uddeles af den internationale sammenslutning for familiesygepleje, INFA. Prisen er »en anerkendelse af hendes enestående indsats til udviklingen af familiesygepleje i praksis, forskning og uddannelse« skriver SDU i en pressemeddelelse. Birte Østergaards forskning har især handlet om også at pleje familien til kronisk syge. Hun har arbejdt for at udbrede kendskabet til strukturerede samtaler som et redskab til at hjælpe familier...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind