Svendborg tager første skridt til at udrydde Hepatitis C
Professor ved infektionsmedicinsk afdeling på Odense Universitetshospital, Peer Brehm Christensen, vil med speciallæge Sandra Dröse (tv.) vil sammen med kommunale sygeplejersker behandle Hepatitis C-patienter på Behandlingscenter Svendborg hele ugen.

Svendborg tager første skridt til at udrydde Hepatitis C Nu tager vi det første og nemme skridt, siger infektionslæger. Næste skridt bliver at finde alle de 68’ere, der i deres unge dage eksperimenterede med stoffer og muligvis er smittet med Hepatitis C uden at vide det.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind