Sundhedsstyrelsen udgiver nye anbefalinger for den palliative indsats Lige adgang til de palliative behandlingstilbud for alle uanset diagnose. Det er fokuspunktet i Sundhedsstyrelsens nye anbefalinger for palliativ behandling.

Alle patienter uanset diagnose skal have lige adgang til palliative tilbud. Samtidig skal den palliative indsats for patienter med livstruende sygdomme og deres pårørende tager udgangspunkt i et helhedsperspektiv på patienten og de pårørendes behov og problemer i forbindelse med en livstruende sygdom. Det er hensigten med Sundhedsstyrelsens nye anbefalinger for palliativ behandling, der ud over skal løfte kvaliteten og understøtte samarbejdet på tværs mellem alle faggrupper, der arbejder indenfor det palliative område på tværs af sygehuse, almen praksis og...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.