Sundhedsstyrelsen søger leverandør af viden om demens Der skal skabes nye undervisningsforløb omkring demens til ansatte på plejecentre, og Sundhedsstyrelsen søger en leverandør, der kan stå for udviklingen.

Der er brug for mere viden om demens på landets plejecentre, hvor to ud af tre beboere menes at have en demenssygdom. Derfor søger Sundhedsstyrelsen en leverandør, der kan stå for at udvikle kompetenceudviklinsforløb til de ansatte på plejecentrene. Undervisningen skal bl.a. omfatte oplæring i at identificere symptomer på mistrivsel, at screene for det og i at registrere screeningresultaterne. Undervisningen skal også give medarbejderne information om, hvilke metoder, de kan bruge til at afhjælpe de adfærdsmæssige og psykiske symptomer på demens, som...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind