Christian Budde
Christian Budde (V), rådmand for Sundhed og Ældre i Aarhus Kommune.Foto: Aarhus Kommune

Aarhus sender 2.000 sundhedsarbejdere på skolebænken Fra oktober skal en stor del af medarbejderne i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune uddannes i at arbejde efter metoden personcentreret omsorg. Uddannelsesforløbet laves i samarbejde med SOSU Østjylland, som står for undervisningen for både medarbejdere og ledere.

Fra oktober og frem skal både medarbejdere og ledere i Sundhed og Omsorg, Aarhus Kommune, uddannes i at arbejde efter metoden personcentreret omsorg. Det skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse. Formålet og ambitionen er at styrke den faglige tilgang på tværs af hele organisationen, og personcentreret omsorg bliver den fælles tilgang og metode, som alle borgere bliver mødt af i Sundhed og Omsorg. Uddannelsesforløbet laves i samarbejde med SOSU Østjylland, som står for undervisningen. Rådmand for Sundhed og Ældre i...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.