Foto: Philip Davali

Sundhedsborgmester: KL’s psykiatriudspil bør være et wake up-call Sisse Marie Welling (SF), sundhed- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune, mener, at KL’s udspil på psykiatriområdet bør få regeringen til at vågne op. »Vi skal have skabt en ligestilling,« siger hun.

Kommunernes Landsforenings (KL) nylige udspil på psykiatriområdet, hvor der lægges op til et løft af psykiatrien, bør være et wake up-call for regeringen. Det mener Sisse Marie Welling (SF), sundhed- og omsorgsborgmester i Københavns Kommune. Hendes hovedpointe er, at der skal skabes en større ligestilling mellem psykiske og fysiske skader. »Det er sådan i dag, at hvis du brækker benet eller armen, og du kommer ind på hospitalet, så er der ventetidsgarantier, og når du er færdig, så kommer du...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.