Børn med overvægt skal tjekkes for spiseforstyrrelse Københavns Kommune og Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade vil hjælpe børn, der lider af spiseforstyrrelser som tvangsbetonet overspisning.

Der findes ikke nogen offentlige tilbud til børn med tvangsoverspisning. Men Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade og Københavns Kommune udvikler nu et screeningsværktøj og en behandlingsmetode, der kan hjælpe børn som overspiser. Samtidig vil de sikre, at voksne omkring børnene får støtte og vejledning, så de kan hjælpe børnene med at forebygge tilbagefald, fremgår det af en pressemeddelelse fra Foreningen Spiseforstyrrelser og Selvskade. Overspisende børn vil ofte blive sendt til diætist, hvor de får redskaber til at tabe sig. Men for...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind