Sorø henter velfærdsdirektør i Ringkøbing-Skjern Henrik Juul Kjær har ledelseserfaring fra velfærdsområderne i en række kommuner, og fra 1. juli skal han bruge disse erfaringer i Sorø Kommune, hvor han er ny velfærdsdirektør.

Sorø Kommune har fundet sin nye velfærdsdirektør. Valget er faldet på 50-årige Henrik Juul Kjær, der kommer fra en stilling som fagchef i Ringkøbing-Skjern Kommune og har tidligere været velfærdsdirektør i Assens Kommune og haft chefstillinger i Vejle og Svendborg Kommuner. 1. juli tiltræder han stillingen i skriver Sorø Kommune i en pressemeddelelse. Borgmester Gert Jørgensen (K) glæder sig over, at kommunen med Henrik Juul Kjær får en stærk og erfaren profil til at stå i spidsen for udviklingen af...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind