SIDSTE CHANCE: Indstil din kandidat til Den Gyldne Tråd Fredag 19. august udløber fristen for at indstille kandidater til Den Gyldne Tråd, der belønner initiativer i det nære sundhedsvæsen.

Kender du et godt initiativ, der demonstrerer nytænkning og engagement i det nære sundhedsvæsen? Så er det ved at være sidste chance for at indstille projektet til Dagens Medicins og Kommunal Sundheds initiativpris ‘Den Gyldne Tråd’, der uddeles for første gang til september. Tværsektorielt samarbejde og sammenhæng er helt centrale kriterier, men også evnen til at reducere fejl, sikre kvalitet, forebygge, implementere nye metoder, undervise, forske, udvikle ledelsesredskaber, håndhæve etiske standarder og støtte svage grupper kan være væsentlige parametre i bedømmelsen af...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.