Enig dommerkomité: Projekt Livets Afslutning vinder Den Gyldne Tråd 2022
Vinderne af Kommunal Sundheds initiativpris Den Gyldne Tråd 2022 modtager prisen på scenen ved KLs Sundhedskonference 20. april 2022 i Kolding. Vinderprojektet blev Projekt Livets Afslutning, der er blevet til i samarbejde mellem kommunerne Viborg, Silkeborg og Skive samt Hospitalsenheden Midt.Foto: Katrine Pinborg

Enig dommerkomité: Projekt Livets Afslutning vinder Den Gyldne Tråd 2022 På tværs af sektorer formår kommunerne Viborg, Silkeborg og Skive samt Hospitalsenheden Midt at gribe en problemstilling, der vedrører alle. På baggrund af stor borgerinddragelse har parterne skabt en systematisk indsats, der giver borgere den sidste tid i livet, som de ønsker. For den indsats vinder Projekt Livets Afslutning Den Gyldne Tråd 2022.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind