Samarbejdsmodel forbedrer forløb for særligt sårbare unge Anbragte unge med en psykisk lidelse behandles på tværs af region og kommune, men samarbejdet kan let virke uoverskueligt. Derfor afprøver Københavns Kommune og Region Hovedstaden en ny samarbejdsmodel, der skal give mere sammenhæng.

Anbragte børn og unge, der også har behov for behandling i børne – og ungdomspsykiatrien kan have meget komplekse forløb, der ofte involverer rigtig mange aktører på tværs af kommunale og regionale grænser. Det kan skabe forvirring for den unge og dennes familie, men det kan også være en udfordring for de ansatte i henholdsvis socialpsykiatrien og børne – og ungdomspsykiatrien at finde fælles fodslag. I et samarbejde mellem Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center i Region Hovedstaden, Center for Socialpædagogik og...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind