Flere borgere i Region H kan nu få en COVID-19 vaccine hos egen læge
Opbakningen til at deltage i Region Hovedstadens forsøgsordning, hvor ældre borgere kan blive vaccineret mod COVID-19 hos egen læge, har været stor, og 400 ud af 600 lægeklinikker i regionen har vist interesse for at deltage i ordningen, fortæller Peder Reistad, formand for praktiserende læger i Region Hovedstaden.Foto: Privat

Flere borgere i Region H kan nu få en COVID-19 vaccine hos egen læge 4.000-6.000 borgere i Region Hovedstaden ventes at få en COVID-19-vaccine hos egen læge i næste uge. Der vil primært være tale om 80-84-årige borgere.

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Log ind

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

En adgangskode vil blive sendt til din e-mailadresse.

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.


Allerede bruger? Log ind

Denne webside er beskyttet af reCAPTCHA.Googles Privatlivspolitikog vilkår gælder.