Sundhedsprofiler lagde masterplan for det nære sundhedsvæsen Beslutningstagere og fagfolk på tværs af sundhedsvæsenet var samlet til konference onsdag, hvor målet var at bringe diskussionen om det nære sundhedsvæsen et gevaldigt skridt fremad.

Hvis ambitionen om at styrke det nære sundhedsvæsen skal blive en realitet, er der brug for enighed om styringsmodeller, enighed om, hvem der løser hvilke opgaver og enighed om hvilke midler, der skal investeres. Det mener i hvert fald en lang række beslutningstagere og fagfolk i sundhedssektoren, der onsdag var samlet til en konference på Hotel Hilton i København, hvor Dagens Medicin satte fokus på det nære sundhedsvæsen. Fra konferencens start blev det slået fast af moderator Inge Kristensen, chefkonsulent hos Muusmann, at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.