Jette Skive
Jette Skive (DF), formand for KL’s Sundheds- og Ældreudvalg, er skeptisk over for regeringens planer med at indføre genoptræningsgaranti.

KL om genoptrænings­garanti: Kvaliteten er på spil Jette Skive, formand for KL’s sundheds- og ældreudvalg, er kritisk over for regeringens planer om at indføre den såkaldte genoptræningsgaranti. Hun mener, det bliver svært at sikre den faglige kvalitet.

Regeringen og store dele af Folketinget lægger op til en genoptræningsgaranti, hvor borgere kan søge private genoptræningstilbud, hvis de ikke er blevet tilbudt det gennem kommunen inden for de første syv dage efter udskrivning. Den garanti er Jette Skive (DF), formand for Kommunernes Landsforenings sundheds- og ældreudvalg, dog skeptisk over for. Hun mener, at kvaliteten af genoptræningen står på spil. »Modellen har i højere grad fokus på, at de private leverandører får muligheder for at opbygge et marked end på...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.