Sønderborg vil åbne Folketingets øjne for budgetproblemer på det specialiserede voksenområde
I øjeblikket arbejder Stefan Lydal (DF), formand for Social-, Senior- og Handicapudvalget i Sønderborg Kommune, på et oplæg, som han håber, at han og borgmester Erik Lauritzen (S) kan få lov at præsentere for Folketingets Social- og Ældreudvalg.

Sønderborg vil åbne Folketingets øjne for budgetproblemer på det specialiserede voksenområde Økonomiaftalen for 2023 dækker ikke kommunernes stigende udgifter til det specialiserede socialområde, mener udvalgsformand i Sønderborg. Han har sammen med borgmesteren anmodet om foretræde for Folketingets Social- og Ældreudvalg.

Kommunerne har brug for en håndsrækning for at kunne dække de stigende udgifter til det specialiserede socialområde. Det mener Stefan Lydal (DF), der er formand for Social-, Senior- og Handicapudvalget, og borgmester Erik Lauritzen (S), begge fra Sønderborg Kommune. De har sammen anmodet om foretræde for Folketingets Social- og Ældreudvalg. »Økonomiaftale for 2023 er meget problematisk for alle landets kommuner. I Sønderborg er vi nødt til at omprioritere penge fra kernevelfærd og skære i serviceniveauet, fordi vi har stigende udgifter...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind