Sådan bliver du en bedre tværsektoriel leder Fokus på en fælles kultur, en tæt forbindelse til hverdagens arbejde og evnen til at binde administrativ og politisk ledelse sammen er vigtige forudsætninger, hvis du skal have succes med tværsektoriel ledelse.

Sundhedsvæsenet skal samarbejde på tværs – det har været devisen i mange år. Enhver leder i sundhedsvæsenet ved dog, at det er lettere sagt end gjort, og daglige mediehistorier om patienter, der bliver tabt mellem sektorerne bekræfter, at udfordringerne med for alvor at skabe sammenhæng mellem sektorerne består. I en ny rapport baseret på en række casestudier giver Kommuner og Regioners Analyseinstitut (KORA) dog en række konkrete, gode råd til ledere, der skal stå i spidsen for tværsektorielle sundhedsindsatser. Neden...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.