Rygepolitik får 25 pct. til at droppe smøgerne Aarhus Kommunes restriktive rygepolitik, der siden 2013 har forbudt medarbejderen at ryge i arbejdstiden, har opnået flotte resultater: En fjerdel af rygerne ansat i Sundhed og Omsorg har droppet smøgerne siden da.

En evaluering af Aarhus Kommunes rygepolitik, der siden 2013 har forbudt medarbejderne at ryge i arbejdstiden, viser, at pisken har virket. 60 pct. af de daværende ellers rygende medarbejdere i Sundhed og Omsorg angiver, at de har ændret vaner. Men mere imponerende viser evalueringen, at 25 pct. af de daværende rygere er holdt helt op med at ryge, og at de tilskriver det kommunens rygepolitik. »Som sundheds-rådmand er det pragtfuldt at se, hvordan medarbejderne har ændret vaner og valgt rygningen fra. Det her viser...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.