Rudersdal har mere end halveret tvang på botilbud Gennem et systematisk fokus har Rudersdal Kommune skabt en vedvarende udvikling hen mod færre tilfælde af magtanvendelse på psykiatri- og handicapområdet.

På blot et år har Rudersdal Kommunes psykiatri- og handicapområde formået at reducere brugen af tvang på botilbud med 57 pct. Det viser kommunens årlige redegørelse for magtanvendelser på psykiatri- og handicapområdet. »Vi kan se, at det virkelig nytter at arbejde systematisk med forebyggelse af magtanvendelse og på den måde fremme livskvaliteten hos den enkelte borger,« siger formanden for Social- og Sundhedsudvalget i Rudersdal Kommune Birgitte Schjerning Povlsen i en pressemeddelelse. Rudersdal Kommune har skabt den store reduktion gennem en...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.