Rigshospitalet hjælper kommuner med genoptræning efter hjerneskade  Otte kommuner har i et projekt kunnet få rådgivning fra Rigshospitalet, når de har haft en kompleks sag med en borger, der skulle have kommunal genoptræning efter hjerneskade. Projektet er slut, men håbet er, at ordningen kan fortsætte i permanent form.

Det kan være en særdeles kompleks og stor tværfaglig opgave for kommuner, når de skal give genoptræning til borgere, som har fået en alvorlig hjerneskade. I et projekt har Rigshospitalets Afdeling for Hjerne- og Rygmarvsskader i halvandet år tilbudt otte kommuner fra Østdanmark kompetenceudvikling, telefonisk rådgivning og hjælp fra et særligt rejsehold. De deltagende kommuner har kunnet henvende sig, når de har haft brug for gode råd til en kompleks sag. Det var et meget opslidende forløb, og derfor utroligt...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind