Rekordmange danskere lever med en hjerte-kar-sygdom Der har aldrig været flere danskere, der lever med en hjerte-kar-sygdom, end der er i dag. Hjerteforeningen vil have politikerne til at få øjnene op for udfordringen med det voksende antal patienter.

Der er 466.100 danskere, der lever med en hjerte-kar-sygdom i dag. Det er det højeste tal, der nogensinde er blevet registreret. Det viser ny opgørelse fra fra Hjertetal.dk, Hjerteforeningens online-statistik. Der er sket en markant udvikling i antallet af patienter med en hjerte-kar-sygdom. Fra 2006 til 2014 er blevet 15 pct. flere hjerte-kar patienterne, der har overlevet med en hjerte-kar-sygdom. Det svarer til, at der på under 10 år er blevet 60.000 flere, der lever med en hjerte-kar-sygdom. Og den...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.