Hjerteforeningen åbner rådgivningscenter i Ringsted Én gang om måneden kan hjertesyge borgere i Ringsted og omegn få rådgivning om hjerte-kar-sygdomme.

Ringsted Kommune har i samarbejde med Hjerteforeningen åbnet et rådgivningscenter, hvor borgere én gang om måneden kan modtage individuel og gratis rådgivning om at leve med hjerte-kar-sygdom. Åbningen af centret er en del af Hjerteforeningens indsats for at komme endnu tættere på hjertesyge borgere og pårørende. Med åbningen af rådgivningen i Ringsted 29. januar er Hjerteforeningen nu til stede i 12 byer, og 4. februar kan foreningen også tilbyde månedlig rådgivning til borgere i Maribo og omegn. Hjerteforeningen tilbyder i dag daglig rådgivning i København,...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind