Kronikerforeninger påskønner KL’s visioner

Kronikerforeninger påskønner KL’s visioner KL kalder på en klar kronikerstrategi som et del af sit nye udspil. Hjerteforeningen er forsigtigt positive, men ønsker sig mere konkrete visioner, mens Gigtforeningen er godt tilfredse med udspillet, som de kalder visionært.

»Faglige retningslinjer for KOL, diabetes, hjerte-kar og muskel-skelet sygdomme kan hjælpe kommunerne til at opnå et ensartet niveau på tværs af Danmark« skriver KL i udspillet ‘Sammen om sundhed’ som en af de anbefalinger, der skal styrke kronikerområdet og medvirke til en klar kronikerstrategi. Hjerteforeningen, der repræsenterer de mange danskere med hjerte-kar sygdom, kvitterer for udspillet med forsigtig optimisme, men påpeger, at der er for meget sniksnak og for få løsninger i det omfattende udspil. »Set fra Hjerteforeningens stol mangler...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind