Regionsrådsformand i Region Sjælland Heino Knudsen stiler nu efter en plads i Folketinget.Foto: Region Sjælland

Region Sjællands Heino Knudsen vil stille op til Folketinget Efter at være blevet genvalgt som den første regionsrådsformand i Region Sjælland, er Heino Knudsen nu blevet indstillet som socialdemokratisk kandidat til Folketinget. 

Han har været regionsrådsformand i Region Sjælland i over fem år, men vil nu forsøge sig med en karriere på Christiansborg. Mandag aften blev Heino Knudsen indstillet af den socialdemokratiske byrådsgruppe og kredsbestyrelse i Guldborgsund. Han oplyser til TV2 Øst, at han vil fortsætte i rollen som regionsrådsformand frem til næste valg i 2025. Heino Knudsen fik over 50.000 personlige stemmer til regionsrådsvalget forrige år, og var dermed den første regionsrådsformand til at blive genvalgt i Region Sjælland. »Vi har...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.