Regeringen udskyder sundhedsreform til efter nytår Forhandlinger om finanslov og folkeskoler får regeringen til at udskyde sundhedsreformen yderligere. Den nye deadline lyder på januar 2019.

Januar 2019. Det er den nye deadline, regeringen har givet sig selv for at fremlægge en sundhedsreform. Dermed er regeringens bebudede sundhedsreform endnu engang udskudt. Det skriver sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) i et Facebook-opslag. »I regeringen ser vi frem til at præsentere en sundhedsreform, der vil styrke et nært, sammenhængende og trygt sundhedsvæsen,« skriver hun og fortsætter: »Men vi må se i øjnene, at både finanslovsprocessen og forhandlingerne om folkeskolen er trukket ud. Inden jul skal en vigtig finanslov,...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.