Psykiatriforpersoner om 10-årsplan: God start, men der skal mere til
Dagen derpå har Kommunal Sundhed talt med forpersonerne for Dansk Psykiatrisk Selskab og Børne- og Ungdomspsykiatrisk Selskab for at høre, hvad der er skidt og kanel i den længe ventede plan.

Psykiatriforpersoner om 10-årsplan: God start, men der skal mere til Den længe ventede 10-årsplan for psykiatrien er endelig landet og bliver overvejende positivt modtaget af forpersonerne i Dansk Psykiatrisk Selskab og Børne- og Ungdomspsykiatrisk Selskab. Men begge har ønsker til den fremtidige indsats.

Efter otte måneders ventetid landede der endelig en ‘10-årsplan for psykiatrien og mental sundhed’ 27. september. Det har været en hård fødsel, hvor oppositionen har kritiseret alt fra regeringens oplæg til forhandlinger og midler, men hvor de alligevel valgte at tilslutte sig den aftale, der var forhandlet på plads af de røde partier. Aftalens parter er derfor regeringen, Venstre, Socialistisk Folkeparti, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Danmarks-demokraterne, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance, Alternativet og Frie Grønne. Kun Moderaterne...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind