Endelig: Psykiatriforhandlinger begynder snart Tidligere på sommeren åbnede Sundhedsminister Magnus Heunicke for at fremrykke de politiske forhandlinger om en 10-årsplan for psykiatrien. Nu er partierne indkaldt til 24. august.

Siden 13. januar, hvor Sundhedsstyrelsen offentliggjorde det faglige oplæg til en 10-årsplan for psykiatrien, har fagfolk og patienter ventet utålmodigt på, at der blev sat politisk handling bag løfterne om et langsigtet løft af psykiatrien. Foråret kom og gik, uden at der skete det store, men så kom sommeren endelig med gode nyheder: På Folkemødet lovede Sundhedsminister Magnus Heunicke de fremmødte, at der ville komme en 10-årsplan efter sommerferien og før valget, skrev forperson for BUP, Nina Tejs Jørring dengang...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.