Foto: Joachim Rode

Helene Probst: 200 siders fagligt oplæg til 10-årsplan for psykiatrien indeholder kun det mest nødvendige I dag, torsdag 13. januar, har Sundhedsstyrelsen offentliggjort det længe ventede faglige oplæg til en 10-årsplan for psykiatrien. Et oplæg, som fagfolk håber, vil danne grundlag for regeringens politiske udspil. På trods af at det er et omfattende oplæg, er der kun blevet plads til det mest nødvendige, og intet i oplægget kan vælges fra, siger vicedirektør i Sundhedsstyrelsen.

Der er ingen af de her anbefalinger, der er ‘nice to have’. Vi har skåret ind til det væsentlige og er kommet med anbefalinger, der allesammen er afgørende, hvis vi skal vende udviklingen i psykiatrien Helene Probst, vicedirektør i Sundhedsstyrelsen Med et års forsinkelse er Sundhedsstyrelsen i samarbejde med Socialstyrelsen nu klar med det længe ventede faglige oplæg til en 10-årsplan for psykiatrien. Oplægget blev bestilt af sundhedsminister Magnus Heunicke i juni 2020, og opdraget lød dengang på at beskrive...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind