Her er aftalen for 10-årsplanen for psykiatrien  Vi har ventet siden 2019 på en 10-årsplan for psykiatrien, og nu er den landet. Se overblikket over aftalens indhold her. 

Aftalen for en 10-årsplan for psykiatrien og mental sundhed er endelig landet efter at have været i støbeskeen siden 2019. Der er indgået en bred politisk aftale mellem Socialdemokratiet, Venstre, SF, Radikale Venstre, Enhedslisten, Det Konservative Folkeparti, Danmarksdemokraterne, Dansk Folkeparti, Nye Borgerlige, Liberal Alliance og Frie Grønne, og området sikres et årligt løft på 0,5 mia. kr. Regeringen og støttepartierne er blevet enige om at prioritere de fem områder, som i det faglige oplæg fra Sundhedsstyrelsen vurderes at have det...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind