Populære kurser giver sundhedskoordinatorer gode råd om implementering Sundhedskoordinatorer fra en række kommuner fik gode råd af eksperter og delte erfaringer omkring arbejdet med at implementere Sundhedsstyrelsens forebyggelsespakker, da de var samlet til kursus i regi af Center for Forebyggelse i Praksis.

»Jeg skal nok blive bedre til at lave en mere langsigtet plan, hvor alle projektpartnerne kan se deres rolle – også på længere sigt«. »Vi skal turde sige ’nu gør vi sådan, om I vil det eller ej’«. »Måske skal vi blive bedre til at søge professionel sparring omkring processerne; det kan ikke altid være lille mig, der skal drive dem alle« Sådan blev der blandt andet mumlet rundt om bordene på Scandic Sydhavnen 28. januar, hvor en række sundhedskoordinatorer fra landets...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind