Patienter skyder havenisser i genoptræningen Smadrede havenisser, kopper og tallerkener. På Hammel Neurocenter bliver hjerneskadede patienter nu genoptrænet i et virtuelt skydetelt.

At skyde havenisser i smadder kan være stærkt motiverende. Det viser erfaringer fra Regionshospitalet Hammel Neurocenter, hvor de første patienter med en lam arm synes, at der både motiverende og sjovt at blive genoptrænet med en ny træningsmetode, der bruger en ny teknologi. Medarbejdere fra neurocenteret har i samarbejde med en privat virksomhed udviklet et virtuelt skydespil, som skal genoptræne hjerneskadede patienter med en lammet arm. Det nye virtuelle spil er målrettet patienter, der har fået en hjerneblødning eller anden...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.