Tønder Kommune går fra bund- til topplacering  I 2016 indtog Tønder Kommune en plads helt i bunden, når det drejer sig om ventetider for borgere, der skal i et genoptræningsforløb. Siden da har kommunen formået at bevæge sig godt op ad rangstigen og placerer sig i dag på en delt tredjeplads.

De nationale mål for sundhedsvæsenet 2021, som er fremsat af Sundhedsministeriet, Danske Regioner og KL, ser blandt andet på, hvordan landets kommuner klarer sig i forhold til ventetider for genoptræningsforløb. Her har Tønder Kommune siden 2016 formået at bevæge sig fra en trist bundplacering til en delt tredjeplads blandt de 98 kommuner. Det skriver Tønder Kommune i en pressemeddelelse.  I dag har kommunen en ventetid på fem dage, hvilket er en markant forbedring siden 2016, hvor ventetiden lå på 29...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind