Ny professor fokuserer på rygpatienters forløb på tværs af sektorer
Berit Schiøttz-Christensen har læst medicin i København og har sin speciallægeuddannelse fra Aarhus Universitetshospital. Nu er hun ny professor på SDU med fokus på det samlede forløb for rygpatienter.

Ny professor fokuserer på rygpatienters forløb på tværs af sektorer Fra kontakt til egen læge, kiropraktor og fysioterapeut i primærsektoren til sygehus og genoptræningsforløb i kommunalt regi. Nyudnævnt professor Berit Schiøttz-Christensen forsker i rygpatienters samlede forløb.

I starten havde overlæge, ph.d., Berit Schiøttz-Christensen i sin forskning primært fokus på diagnostik af rygpatienter. Men det har ændret sig nu. Via de projekter, som hun har været projektleder for, har fokus rettet sig mere mod at se patienten i et samlet forløb. Og nu kommer det samlede patientforløb i højsædet, for Berit Schiøttz-Christensen er udnævnt til professor ved forskningsenheden for Almen Praksis ved Institut for Sundhedstjenesteforskning, SDU. Baggrunden for ansættelsen i det nye professorat er, at hun fokuserer...

Denne artikel er forbeholdt abonnenter.

Log indEller opret en brugerprofil for at få adgang til artikler.Opret konto

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Allerede bruger? Log ind