Otte foreninger giver indspark til kommende psykiatriplan Den kommende psykiatriplan bør tage højde for, at misbrugsbehandlingen skal væk fra kommunerne, og at kommunale psykiatriske bosteder får et løft, mener otte foreninger.

Misbrugsbehandlingen skal samles i regionerne, og kvaliteten på de kommunale psykiatriske bosteder skal løftes markant. Det er indsparket fra otte organisationer heriblandt FOA, Dansk Sygeplejeråd og Lægeforeningen. De har i dag sendt et brev til Folketingets Sundheds- og Ældreudvalg, Social-, Indenrigs- og Børneudvalg, samt børne- og socialminister Mai Mercado (kons.) og sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V) med deres bud på, hvad en kommende psykiatriplan skal indeholde. De otte organisationer vil gerne fremhæve, at det er et stort behov for at...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.