Opfølgende samtaler efter indlæggelse giver bedre rehabilitering En opfølgende samtale med borgere, der har været indlagt på intensiv afdeling, hjælper personalet med ny viden og patienter til bedre rehabilitering.

Et samarbejde mellem læger og sygeplejersker på intensivt afsnit, Sygehus Vendsyssel i Hjørring, har givet værdifuld ny viden om patienterne på intensivt afsnit og kan øge deres livskvalitet efter udskrivelse. Det skriver læge og sygeplejersker bag projektet i et indlæg i Sygeplejersken. Projektet followupgruppen begyndte i 2012, hvor fokus var borgere, som havde været indlagt på intensivt afsnit i mindst syv dage. Borgere og pårørende bliver tilbudt en opfølgende samtale to måneder efter udskrivelsen fra stamafdelingen. Borgerne får mulighed for at tale...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.