Nye retningslinjer skal forbedre misbrugsbehandling Social- og Indenrigsministeriet har offentliggjort et sæt retningslinjer, der skal forbedre den kommunale behandling af stofmisbrugere. De indeholder for første gang konkrete anbefalinger.

Kommunerne bruger knap en milliard hvert år på stofmisbrugsbehandling, men i mange tilfælde er det skønne spildte kræfter: Kun en tredjedel af de behandlede har enten stoppet eller begrænset deres misbrug, når de er færdige med den kommunale behandling. Det skriver Social- og Indenrigsministeriet i en pressemeddelelse. Derfor har ministeriet lanceret et sæt retningslinjer til kommunerne, der skal sikre, at den nyeste og bedste viden bliver brugt, når kommunerne tilrettelægger deres tilbud til misbrugere. Retningslinjerne forsøger bl.a. at svare på, hvordan kommunerne mest effektivt...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.