Regeringen dropper omstridt lovforslag om bosteder Regeringen opgiver lovforslag om særligt sikrede socialpsykiatriske bosteder efter massivt pres fra faggrupper og patientforeninger.

Forslaget om at lave specielle socialpsykiatriske bosteder til særligt farlige patienter, har de seneste måneder mødt massiv kritik fra interesseorganisationerne for læger, psykiatere, sygeplejersker og patientforeninger. Det får nu regeringen til at droppe forslaget. Det skriver Altinget.dk. Udkastet til lovforslaget kom i kølvandet på de mange sager, der har været, med vold mod ansatte på kommunale socialpsykiatriske bosteder, og skulle danne grundlag for at lave bosteder med mulighed for at tvangsmedicinere og tilbageholde patienterne. Regeringen kommer ikke til at fremsætte lovforslaget...

Prøv Kommunal Sundhed gratis i fire uger.

Tilmeld dig og få fri digital adgang til alle artikler på Kommunal Sundhed i fire uger. Du modtager også vores nyhedsbrev tirsdag og torsdag, med de seneste nyheder og historier fra det nære sundhedsvæsen. Prøveabonnementet er helt uforpligtende og udløber automatisk efter prøveperiodens udløb.

  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.